Fru Morgentrøtt


Jeg må seriøst gjøre noe med klesskapet mitt.
(la oss i allefall starte med å skylde på klesskapet.)

Nå har jeg hele denne uken gått med ett plagg på vrangen, og i dag har jeg i tillegg greid å ta på meg:
Punkt 1. et skjørt som jeg skulle kastet/gitt bort for lenge siden. (men i dag tidlig, uten godt lys, uten briller og med litt sovedød hjerne, litt som en muldvarp i dagslys egentlig, husket ikke jeg at det egentlig står en stor imaginær lapp med ordene IKKE BRUK på det .. Og man kan jo spørre seg selv om hvorfor det i det hele tatt ligger i skapet når det ikke skal brukes..)

Punkt 2. en skjorte jeg har arvet av lillebror som egentlig er degradert til maleskjorte (den har faktisk ikke blitt degradert engang, den har alltid vært tiltenkt det formålet..) men som ikke har havnet i «arbeidsklær»-haugen enda og som derfor lurte meg i dag tidlig (ref uten briller og dårlig lys) ved å se fin og koselig ut.

Punkt 3. en stillongs med TO hull i.

Det hele toppes i dag av lilla øyenskygge, et skjerf som loer og et par støvletter som trenger en puss. Hva som er under klærne, trenger vi ikke snakke om engang, men det er antagelig på vranga.

Sett i lys av begredelig og skrekkelig påkledning, passet det jo særdeles bra må jeg si, at dagen begynte med et forkostseminar i selveste Speilsalen på Grand Hotel, fortsettes med et kundemøte og avsluttes på Delicatessen sammen med god venninne.

Nye nyttårsforsett blir herved: Rydd opp i skap mens det er dagslys, kast alt som ikke har blitt brukt siden snøen kom og bestill time hos optiker.

(det som er flaksen oppi det hele, er at jeg er i ganske godt humør i dag og derfor tåler at jeg ser ut som om jeg er kjøpt på UFF, hurra for det!)

Blogglisten

En kommentar om “Fru Morgentrøtt

  1. STÅ PÅ!!! nytter jo ikke å henge med hodet…..Du var sikkert morsom å se på OG da reddet du sikkert mange sin dag….et smil rundt munnen….=) Lykke til med ryddinga…..

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s