Fru Ute av fokus


Januar og februar er de verste månedene.

Alt er mørkt og trist og tungt og depressivt og kaldt. Det hjelper jo ikke akkurat på sprudlenivået hvis man må bruke all sin energi og positivitet på å fokusere på jobben heller. Når ettermiddagen kommer og jeg endelig har kommet hjem, er det igjen så lite piff i meg at jeg bare blir sittende rett opp og ned i stolen. Ikke sier jeg så mye heller, jeg er sikkert et fantastisk godt selskap..

Jeg skifter fra jobbuniform til stillongs og godgenser, sitter i stolen, glor på tv, leser noen blogger og aviser, smurfer litt på facebook, ser litt på tv igjen, spiser noe, spiser noe mer, ser på tv og går og legger meg. Hva i all verden er det for en måte å bruke livet sitt på?? Apropos det jeg prøver å minne alle andre på i hvert annet innlegg her, at det er viktig å disponere livet sitt riktig, carpe diem og alt det der? Og så følger jeg det ikke selv engang? Idiot.

I dag tok jeg på rosa skjorte og rosa skjerf, for å se om det hjalp på humøret. Foreløpig ikke så veldig mye kjenner jeg. Eller, det er jo ikke det at jeg er i så dårlig humør heller, det er jo mer det at jeg er så TOM. Tom for den vanlige overflodsenergien min, tom for det beste humøret mitt, tom for det lille glimtet i øyet (eller, DET er der, men det er litt ironisk om dagen) tom for humor… det er jo fullstendig tragisk. Her må det skjerpings til.

Jeg fokuserer på at det er max tre måneder til jeg kan si at det er vår. Når nesa begynner å klø, da kommer jeg frem igjen! Og i mellomtiden kan jeg se på bilder fra sommeren i fjor, fra hytta på Nordmøre, fra Spania, fra Askelien.. jeg pleier jo alltid å bli glad av å se på sånt! Sommerbilder! Sommer og sol! Sommer og bading! Sommer og lange lyse netter!

Det er ikke SÅ langt unna. Jeg holder ut. Og før den tid er det skikjøring, middager, påske, bursdag og 17. mai. Det er jo bare fine ting!

Om bare januar og februar kunne bli ferdig..

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s