Fru Optimst


I dag er jeg stolt av meg selv!

Jeg startet dagen med å være ordentlig tung og smålei og egentlig bare keen på å gjemme meg under dyna. Som om ikke det var nok så kom jeg på jobb, leste en mail og ble så fly forbanna at det antagelig røyk ut av ørene mine. Og de som kjenner meg, vet at jeg ikke lar meg pille på nesa, særlig ikke hvis det er noe jeg oppfatter som urettferdig. Så jeg raste en stund. Skikkelig. Som et lite lemen.

Men nå har jeg snudd det hele, kun ved å tenke positivt!

Nå er jeg ironisk morsom og ganske normal i humøret igjen (tross alt, er jo ikke langsint!) i tillegg til å fortsatt være ganske provosert, så det er faktisk HELT umulig at det ikke kommer noe bra ut av dette.

Det finnes faktisk bare muligheter

Blogglisten

En kommentar om “Fru Optimst

 1. Heisann.
  Skjønner godt at du er stolt når du klarte å snu hele situasjonen!
  Viktig egenskap å klare og tenke positivt selv når det ikke er like naturlig 😉

  Ha en fortsatt fin dag:)

  Klem Linda

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s