Fru Opptur


I dag er jeg så positiv at det nesten bobler over!
Jeg har fått en super ny kunde som har potensiale til himmels, jeg har fått et helt uventet kompliment fra en dame som gikk forbi meg, jeg har tatt på meg skjørt selv om det er 20 minus ute, jeg skal flytte plass på jobben, jeg gleder meg til Grand Prix og middag med gutta i morgen, jeg er litt ekstra glad i konemor i dag, jeg har store ambisjoner på egne vegne og jeg er rett og slett i strålende humør!

Ha en fin dag alle sammen! 🙂

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Opptur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s