Fru Kollektivtrafikk


ok. OK! Jeg innrømmer det. Jeg er ikke alltid like positiv til kollektivtrafikken. Spesielt ikke når det er kaldt på Østlandet.
I går da jeg skulle hjem var selvsagt alle tog forsinket (pga kjøreledninger og kulde og branner og gud vet hva det ikke var), båten fra Vollen gikk ikke pga is på fjorden og alle skulle ta bussen. MIN buss. Noe som igjen resulterte i at FIRE fulle busser kjørte rett forbi meg i løpet av en time og da var jeg så kald og forbanna at jeg tok taxi hjem. Regningen? Den sender jeg til Ruter.

Jeg lurer virkelig på hvordan de har det på Island og i Finland og andre steder der det er vinter nesten hele året. Jeg tipper at der går livet akkurat som det skal, selv om det er både kaldt og mørkt og snøfylt.

Pokker heller, skal man måtte snu opp ned på alle rutiner og planer fordi at noen ikke greier å forstå at HVERT ÅR kommer vinteren, hvert år kommer kulda og hvert år blir bussene ekstra fulle som en følge av det!? Hva ER det med denne delen av landet? Det er helt fantastisk! Vinteren kommer som julaften på kjerringa hvert eneste år. At de ikke har beredskapen klar når de ser hvor det bærer hen i temperatur og nedbør? Når hele fjorden er islagt, kan de ikke da sette opp ekstra busser som kjører de som egentlig tar båten? Og hvorfor i huleste er bussene enten iskalde ELLER som en stekeovn? Og hvorfor fungerer ikke datasystemet som tar hånd om Flexuskortene? Og hvorfor kan ikke de som selger ukekort og månedskort noe OM det de selger?? De kan jo mindre om disse kortene enn jeg kan om kretskort i datamaskiner, og det er ca lik INGENTING! Hvorfor får ikke folk opplæring? Hvorfor får ikke vi som betaler i dyre dommer for å bruke det kollektive, noe INFO om hvorfor det ikke kommer busser, hvorfor kortene ikke fungerer, hvorfor de bare kjører rett forbi oss?

Jeg blir så forbannet at jeg kjenner det koker innvendig. Er det noe som får meg omtrent til å gå fra konseptene, så er det MANGEL PÅ INFORMASJON!
Om det gjelder bussrutene eller ting på jobben eller i forhold til andre mennesker, whatever, informasjon – og KOMMUNIKASJON er noe av det viktigste i samfunnet vårt! Hvorfor er det så vanskelig?

Det slår meg at det ikke er kollektivtrafikken og dens ansatte jeg er sur på.
Det er jo de som sitter og bestemmer over de som jobber i Ruter og NSB sin skyld! Det er de som styrer landet vårt jeg egentlig burde klage til!
Det er JENS som burde fått seg en skyllebøtte! Selvgode pinglete Jens som verken har ryggrad eller baller, eller meninger jeg orker høre på!

Jeg sender taxiregninga mi til han!
Og sammen med den skal jeg legge ved et INFORMATIVT brev om hva jeg mener om dette.
Drittsekken.

(PS! Jeg er ganske bli fordi om jeg spyr utav meg litt frustrasjon altså. Som før sagt, ute av syne, ute av sinn! 😉 Ha en fin dag!)

Blogglisten

En kommentar om “Fru Kollektivtrafikk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s