Fru Nytt år


For første gang på mange år skal vi faktisk feire nyttårsaften sammen med mor, far og søsken, og jeg gleder meg! Det er en tradisjon her i huset at vi feirer annenhvert år hos oss og hos naboen, og i år er det naboen som skal ha festen. Jeg vet ikke hvor gammel denne tradisjonen er, men at den nærmer seg 30 år er nok ikke å overdrive. Koselig blir det, med kalkun og ribbe og bobler i glassene!

Jeg føler at jeg må ha noen nyttårsforsetter, men jeg er neimen ikke sikker på om jeg vil ha det..? Jeg kan jo si at jeg skal slutte helt å røyke, men jeg røyker jo så lite at det bare blir bortkastet å bruke et helt nyttårsforsett på det. Jeg kan også si at jeg skal begynne å trene, men det vet jeg 100% at jeg ikke kommer til å begynne med likevel. Jeg kan si at jeg skal begynne å leve sunnere, men det vet jeg at jeg kommer til å gjøre uansett. Og jeg kan si at jeg skal jobbe mer og tjene mer penger men det vet jeg også at jeg kommer til å gjøre i 2010. Jeg vet jeg kommer til å gi mer av meg selv til de som trenger det, jeg vet jeg kommer til å prøve å være et snillere menneske og jeg vet jeg kommer til å prøve og gjennomføre alle planer jeg har istedet for å bare planlegge. Jeg trenger rett og slett ikke lage meg forsetter! (det er jo nesten for godt til å være sant?)

Jo, forresten. Jeg skal ha ETT nyttårsforsett.
Jeg skal slutte å bruke energi på folk som ikke betyr noe for meg og jeg skal slutte å irritere meg over at jeg blir irritert fordi jeg irriterer meg over ting jeg egentlig ikke interesserer meg for (eller burde interessere meg for). DET blir 2010`s mål. Å slutte og bruke unødvendig energi! Jeg skal spare energien min til ting og mennesker som betyr noe.

Og, jeg skal bli tøffere. (se der ja, der kommer det noen forsetter likevel!)
Jeg skal si fra når jeg har noe på hjertet og jeg skal ikke la noen tråkke meg på tærne. Jeg skal bli verbalt flinkere, ikke bare ta feigveien og skrive av meg gørra og late som om jeg er ferdig med saken. Jeg skal SI FRA.

Nå høres det ut som om jeg er en innestengt hissipropp som stadig er irritert på ett eller annet, men det er jeg jo ikke, jeg er stort sett bli som ei sol og god som gull, og jeg sier ifra hvis det er noe. Men jeg skal bli enda flinkere!

Og så skal jeg bli en enda bedre kone. Mer oppmerksom med blomster og kjærlighet og flinkere til å støvsuge. Og så skal jeg vaske badet minst en gang i måneden. (det er det kjedeligste husarbeidet jeg vet nemlig)og så skal jeg kanskje bli litt mer miljøvennlig. Sånn for politisk korrekthets skyld. (for jeg er jo allerede ganske miljøbevisst, men kan alltids bli bedre!)Og så skal jeg bli flinkere til å ikke skjemme bort Pelle. (det blir hardt, han er jo verdens søteste lille hund og smelter meg alltid med sitt dådyrblikk, men en masete hund er ikke morsomt.)

Sist men ikke minst skal jeg fortsette å spre solskinn rundt meg, og jeg skal fortsette å ta på meg min indre prinsesse hver morgen og behandle andre mennesker som jeg vil de skal behandle meg.

Da kan 2010 bare komme!
GODT NYTT ÅR! 🙂

Blogglisten

En kommentar om “Fru Nytt år

 1. Hei!
  Så koselig blogg du har og så flink du er til å skrive, morsomt;)
  Takk for koselig hilsen. Ønsker deg og dine ett riktig godt nytt år og håper du får en fin feiring i kveld!
  Nå får jeg få på meg finstasen jeg også:)
  Nyttårsklem fra Anita:O)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s