Fru Avslappet


Det er ganske behagelig og være hjemme hos mor og far. Ute er det nesten 20 minus, det snør lett og her sitter vi i en god varm stue, ser på gamle filmer, snyter oss i kor og spiser god mat så fort det rumler i magen.

Vi skulle egentlig vært på hyttetur i Stavern nå, sammen med to vennepar, men pga snørr og feber ble det avlyst. Og vi som hadde alt planlagt og tilrettelagt, bagen med kjoler og hytteklær står ferdigpakket, en kasse med ingredienser, middagstallerkner, tøyservietter, duker, bordpynt og lys står klar til bruk, og det irriterer meg litt at det bare blir stående der. Men på den andre siden så kan vi jo pynte litt for oss selv når vi kommer oss hjem igjen, det er jo også veldig hyggelig!

Nå har jeg vært en liten runde rundt i de forskjellige bloggene jeg følger, og de er helt fantastisk og se hvor mange nydelige hjem som finnes! Og så flott at folk vil dele det men alle oss andre! Jeg får så mye inspirasjon og ideer av å titte på hva andre gjør, at det klør i fingrene etter å komme hjem og bare sette igang med ett eller annet. Det første jeg skal gjøre er selvsagt og kaste ut jula (litt trist, men det er bare et år til neste gang, og det går jo så fort!)og så skal jeg vinterpynte huset istedet. Januar og februar er jo ikke de koseligste månedene jeg vet, men med litt glitter og stas i heimen, blir det straks så mye bedre. Det meste av interiøret vårt er jo hvitt, og det passer jo perfekt i vinterkulda. Og så lenge man har mange stearinlys, fine ting og fyr på peisen, blir livet bra selv om det er 20 minus ute.

Jeg gleder meg til å dekke fine bord og invitere på gode måltider, og til å arrangere skirenn på Vettrejordet, etterfulgt av afterski med gløgg og saueskinn på verandaen. Jeg har til og med fått en haug med gamle startnummer av pappa, så nå er vi klare! (jeg skal rote litt mer i gamle ting, jeg er sikker på jeg kan få med meg et knippe med premier også, enten i form av pokaler eller medaljer, det er utrolig så mye rart som finnes i et tidligere aktivt idrettshjem.)

Men aller først skal jeg ta meg en tur på loftet og rote i mine gamle barbiedukker og dukkeklær! Jeg tror jeg må ta med noe hjem igjen og legge i en gammel kiste, sånn at vi har noe å tilby våre små venner når de kommer på besøk.

Ha en god dag alle sammen! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s