Fru Tilbakeblikk


I dag er det jammen meg siste arbeidsdag i dette året! Jeg kjenner at det er helt på sin plass, både for meg, min kone, mine kollegaer og venner. Vi fortjener det alle sammen!

2009 har vært et år fylt av flotte oppturer og litt for bratte nedturer. Jeg sier som sjefen: det er sjelden jeg er så glad for at et år er over, som i år. Min kjære kone har vært sykmeldt nesten i hele år, og på jobben har det gått opp og ned som sur mjølk i en kattunge (som en kompis fra Toten sa om humøret mitt for mange år siden, det var fortjent, jeg ser den.) Omorganiseringer er ikke bare moro, å bli dratt opp i skyene den ene dagen og så sluppet ned i avgrunnen den neste, kan ta på motivasjonen og humøret til den mest positive. Det har vært mange forandringer – både gode og dårlige, og jeg håper av hele mitt hjerte at når jeg kommer på jobb igjen mandag 4. Januar så er det med blanke ark og fargestifter, nytt mot og fulle batterier! Det finnes jo bare muligheter! Hurra for nytt år rundt svingen!

I morgen på denne tiden sitter vi på flyet til Nordens Paris. Alle kofferter står klare, julegavene er ferdigpakket, Askelien er ryddet og klar, sengene har fått nytt sengetøy og alt er lagt til rette for at det skal bli deilig og komme hjem igjen også. Det er viktig!

Jeg gleder meg til å klemme lille Hector, høre ham skravle om tanta og Ludde og mamma og pappa og nissen og jaja og besse og alle andre som er viktige i livet hans. Jeg gleder meg til å ta på skibuksa og lua og bli med ut å leke, jeg gleder meg til å bli vekt av en liten gutt som står i døra og lurer på om vi er våkne, jeg gleder meg til å lese nattahistorier med en pysjkledd tass på fanget, jeg gleder meg til å trøste når han har slått seg og jeg gleder meg til å spise mange gode måltider sammen med ham.

2010 skal bli et år med glede og muligheter, mange gode tantebarnstunder (både med ekte og ikke helt så ekte tantebarn, dvs venners barn, men likeså fylt av kjærlighet) mange mange mange gode stunder med kona mi hvor vi nyter et deilig måltid, om det så er i Andalucia eller på en fjelltopp, drikker en deilig vin som hun har håndplukket til anledningen, er på tur til en strand eller et ukjent sted, om det er oppussing av loftet eller legging av nytt tak, om det er frokost på verandaen i morgensola eller det er fnising under varmelampa ute i de mørke nattetimer, fisketur i Spirabukta med lommelykt og konjakk i sekken og lange turer med Pellemann. Mange gode stunder med gode venner, venner man kan dele alt med og slippe å forstille seg eller late som noen ting, ærlige ekte venner med ærlige ekte liv. Mange stunder med familien, både nær og fjern, søsken, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, søskenbarn, søskenbarnbarn, svigersøskenbarn, hos oss, på hytta, på deres hytter, i utland og i innland!

Jeg må gi meg nå. Jeg kjenner jeg er utømmelig på fine ting jeg kan ramse opp.
Jeg er glad jeg har så mye GODT i vente!

Jeg er glad jeg faktisk kan si at jeg nesten lever 40-årsantikrisa mi litt allerede, selv om det er noen år igjen!

Blogglisten

3 kommentarer om “Fru Tilbakeblikk

  1. Så fantastisk positiv og optimistisk du er! Herlig! Jeg gleder meg virkelig på dine vegne når du ramser opp alt du har å se frem til. Du skriver det på en så levende måte, og optimismen er virkelig smittende 🙂 Selv om alle møter motgang, er det svært viktig å kunne legge det bak seg og se framover. God tur i morgen! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s