Fru Tankefull


Det er rart hvordan noen mennesker bare kan fly gjennom livet og bare gjøre ting for egen vinnings skyld. Jeg lurer på hvordan det føles? Er det en god følelse? Eller har den en bismak? Later man som man ikke kjenner bismaken?
Det er jo nesten noe psykopatisk over slike mennesker. De eier ikke evnen til å sette seg inn i andre menneskers sted, og de lever livene sine på løgner de selv tror på. Det som er det skumleste er at det er så mange som er sånn. Og så skjønner man ikke før lenge etter at man har blitt bergtatt av smil og oppmerksomhet, at det hele er et spill for galleriet. For at de skal oppnå noe, hevde seg selv, bli mer populær, få goodwill hos andre, få alle til å synes at de er de flotteste menneskene som finnes og at vi bør kjenne oss beæret som får være i deres nærhet.

Jeg er så glad de fleste av oss etter hver har fått evnen til å gjennomskue sånt. Kanskje vi ikke gjør det med èn gang, men man kjenner fort nok musa på gangen (som kona så fint sier) og forstår når ting ikke er så ærlige som de burde være. Det er nok mange vennskap og forretninger som har endt på grunn av sånne mennesker. Det som er imponerende med disse folka, er at de bare går videre, finner seg nye venner eller samarbeidspartnere eller kollegaer som de kaster glør i øynene på, og så er runddansen startet igjen.

Jeg vet de får som fortjent en dag. What goes around, comes around, som det så sant sies.

Jeg kan jo være så storsinnet at jeg håper det ikke comes around nå rett før jul, for jeg ønsker jo alle mennesker, drittsekker eller ei, en god jul!

(hvis ikke får jeg kanskje ikke besøk av Julenissen? Man vet aldri. Det er to ting man ikke skal gamble med, og det er Gud og Julenissen.)

Ha en (h)ærlig mandag! 🙂

Blogglisten

En kommentar om “Fru Tankefull

 1. Veldig enig det du beskriver nedenfor, noen mennesker gjør bare ting for vinnigs skyld.

  Det er noe forferdelig galt med slike personer.

  De som går på limpinnen, vil desverre oppdage, forhåpentligvis, at alt bare var for å oppnå noe selv.

  Denne verden er full av slike mennesker, man må verne om seg selv og sine egne, det finnes for stor egoisme og kyniske blant oss.

  Heldigvis er det noen som gjennomskuer spillet, som er der som venner uansett, som ikke blir borte og som faktisk er EKTE mennesker.

  De betyr alt.

  Ønsker alle en fredfull og riktig god jul:)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s