Fru Timeglass


I går fant jeg min indre timeglassfasong!

Etter 37,5 år i samme kropp, stadig hissige utbrudd fordi jeg ikke har former og heller ser ut som et middels grantre, dvs rett opp og ned (dog med noen bulker her og der, men de ligger på fremsiden og IKKE på sidene.. ) og hyppige ønskedrømmer om større rompe og smalere midje (jeg liker frodige former!) fant jeg i går ut at jeg HAR en antydning til timeglass!

Vidunderet som reddet selvtillit og førjulsglede er noe så usexy som en Hold in-truse! Produktspesifikasjonen sier at den er ”Høy i livet, gir en slankere silhuett og er usynlig under klærne. Stretchmateriale som gir optimal komfort. 78% polyamid, 22% elastan.” Et helt fantastisk plagg til kroner 250!

Jeg har en medfødt skepsis til hjelpemidler. Jeg skal greie alt selv, og det jeg ikke greier er ikke verd å bry seg om. En dag her i høst satt jeg og så på den trusa på nettet, grublet litt, veide for og imot og konkluderte med at jeg skulle gi den en sjanse.

Den kom i posten en uke etter, kona trodde det hadde rablet for meg, jeg pakket den ut, kastet den i skittentøystampen og glemte hele plagget. I går kveld da jeg sto, fortvila, middag- og julegodteriopphovnet foran speilet og prøvde finkjolen til julebordet, kom jeg plutselig til å tenke på trusa igjen.

Etter å ha ”ryddet” i truseskuffen (dvs gjennomført en ransaking på høyde med når hunder graver hull i bakken) fant jeg den, og dro den på, utenpå stillongs og det hele. Kjolen (ganske figurnær) ble dratt ned, jeg snudde meg mot speilet og VIPS!
Der sto hun! Fru Perez med FORMER! Kona smilte fra øre til øre og kjente prøvende på innsvingen på hver side og så ut som hun ikke trodde sine egne øyne hun heller. ”Ser man dèt du!” utbrøt hun gledesstrålende, og jeg tok en liten piruett foran speilet og ble stående der og glo på meg selv. Makan til vidunderplagg? Hvorfor har jeg ikke prøvd dette før?? Har jeg gått her på jord i så mange år og forbannet min formløse kropp, og så hadde det bare vært å gå å kjøpe ei TRUSE?

Det er til å grine av.

Mitt nye liv for 2010 inneholder garantert KUN holdintruser. Heretter skal jeg gå rundt og vrikke på formene mine og føle meg som Dita von Teese hver dag.

Jeg som ikke liker ordet truse engang, og så har livet fått en ny dimensjon pga en!

Galskap. God helg!

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Timeglass

  1. HEI.:-) når jeg leser om truseløsningen..må jeg bare komme med en liten kommetar…Jeg gikk fem på i fjor på disse tider, og gikk til innkjøp av en rompe BH…skal love deg vi har hatt mye morro med den…Men ikke helt til det formål den var tenkt…Sikkert mange fine rompe bh'er…men den jeg kjøpte var totalt mislykket til min kropp.:-) Jeg har ikke gitt opp håpet helt..mulig jeg heier frem en rompe BH en gang i fremtiden..:-) men mulig jeg skal slenge inn et innlegg om den.:-) takk for tipset.:-) og takk for tittet på en fin blogg.:-) Gry

    Liker

  2. Hahah, jeg sto faktisk på Holmensenteret i dag og så på en sånn truse og tenkte at DEN hadde det vært morsomt å ha på seg en gang! Den må være forferdelig rar å sitte på? :)En vakker dag skal jeg prøve en og skrive et referat! 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s