Julestemning


Kan ikke Obama bare bli ferdig med besøket sitt sånn at vi kan få Oslo tilbake, plis? Det er så ubehagelig at store mørke helikoptre suser rundt hushjørnene her, at politiet står oppstilt utenfor og at alt er snudd på hodet. Jeg jobber midt i sentrum, ved Operaen, og her er det jo kaos utenfor.. Jeg har aldri opplevd krig (takk og pris for det!) men jeg kan tenke meg at dette kan minne litt. Jeg leser en bok fortiden,som handler om Jugoslavermafiaen og den krigen som var i tidligere Jugoslavia, og når man har en god fantasi (som jeg har) og blander det med det som skjer utenfor døra her i dag, blir det ganske skummelt!

Det er ikke mye som minner om jul i allefall. Jeg er skyldig julesteming i dag. Det regner, det er mørkt og det er sperringer over alt. Trist, trist, trist.

Hvis jeg lukker øynene i to sekunder, lukter på en clementin (eller mandarin, jeg husker aldri hva som er hva)så greier jeg sikkert å finne frem en bitteliten julenerve langt der inne? Hvis jeg tenker på at jeg snakket med Hector 2,5 år i går kveld og han gledet seg til tantene skal komme til Tromsø i jula, han fortalte om julenissen i barnehagen, om at han tisser på do selv og at han ønsket Pelle kunne bli med oppover også. (ok, så sa han ikke alt dette sånn som det står, men jeg skjønte at det var det han mente!)så gleder jeg meg enda litt mer. Hvis vi tar noe enda mer nærliggende, så kan jeg tenke på at lillesøster skal komme til oss i morgen og da skal vi kose oss hele helgen med god mat, julekortskriving, julegaveshopping i Asker sentrum og på Holmensenteret (jeg orker ikke tanken på å dra andre steder!) og muligens en tur til julegata på Bærums Verk. Nå begynner det å ligne noe…. hvis jeg lukker øynene i to sekunder til og tenker på masse snø, minusgrader og «O helga natt» kanskje?

Hah! Dette funket jaggu bedre enn yoga!
Jeg HAR julesteming! 🙂

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s