Fru Dilldall


Jeg elsker dilldall! Dilldall gjør meg lykkelig!
I går kveld satt jeg i over to timer (det skal sies at kona sov en skvett og jeg var litt for hyperaktig til å se på tv eller lese og jeg hadde allerede vaska opp og rydda og satt på en vaskemaskin..) og bare og testet ut bakgrunner på bloggen min, hva jeg skulle ha og ikke, hvilken farge var finest, hvilket mønster, hvilket oppsett.. man kan jo bli litt koko av det men det er veldig spennende å blogge altså! Det er jo SÅ mye morsomt man kan lage og gjøre og lære! Se bare denne fine autografen – OG den fine bakgrunnen! Simsalabim! Det er jo uendelige muligheter av ting man kan adde og fikse på og ikke minst skrive om! (dette var vel muligens det minst interessante på lenge. Men jeg måtte bare koseblogge litt med nytt design…)Og i kveld skal jeg finne noe nytt dilldall og legge inn her. Hvis jeg ikke må skrive julekort. Og det må jeg egentlig. Det er jo litt koselig det også!

Jeg kjenner at det var på tide med en ansiktsløfning her i bloggen! Det gjorde meg glad!
Og nå skal jeg starte ett nytt og bedre bloggliv også. Jeg skal skrive hver dag. Om viktige ting.
Trur eg.

Blogglisten

2 kommentarer om “Fru Dilldall

 1. Nå har jeg lest mange av innleggene dine, for en herlig blogg du har!! Skulle ønske jeg klarte å være like personlig, men ordene samler seg bare i en klynge i hodet og rotter seg sammen mot meg…:/
  Gleder meg til å følge deg videre!
  Jeg har også en slik dag idag…sjefen er riktignok her, men jeg føler meg så dristig i dag at jeg bare lar det stå til, haha!
  Takk for hyggelig hilsen inne hos meg! Setter veldig pris på det…

  Liker

 2. Tusen takk! :))
  (kona mi synes nok at jeg er litt FOR personlig av og til, men jeg har prøvd å la være uten hell.. så da får det bare stå sin prøve!;)

  Er litt fersk her i bloggland, men lærer noe nytt hver dag så hold ut! 😉

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s