Fru Fyllesjuk


Det er ikke ofte jeg føler for å fortelle verden hvor fyllesjuk jeg er men i dag greier jeg ikke å la være. Det er kanskje noe av det mest bortkasta man kan bruke livet sitt på, og ligge en hel dag med kalde omslag og kjølelementer på hodet, vann i glasset , paracet og ibux, nesespray og selvmedlidenhet i store overdoser, men likevel lærer man ikke fra helg til helg, det er jo helt fantastisk hodeløst gjort? Hvis man begynner å telle hvor mange dager av sitt liv man har sløst bort fordi man tok en liten akevitt for mye, burde man bli flau. Tenk de som ikke HAR de dagene å ta av i det hele tatt?? Men begynner jeg å tenke på det er det som å stikke seg selv i sårene med en stor slakterkniv, så det skal jeg sporenstreks slutte med. Jeg får heller gi en ekstra slant til en eller annen veldedelig organisasjon. Det er fint å kunne kjøpe seg fra dårlig samvittighet gitt. For en verden vi lever i.

Dagens dårlige hjerte og kropp skyldes gårsdagens (fantastiske og mitt livs beste hittil) pinnekjøttmiddag og innvielse av spisestua. Min indre pyntehomo fikk utfolde seg fritt med glitter og stas, hvit duk, middagstallerkene vi fikk i bryllupsgave fikk luftet seg, de hvite stearinlysene ble pyntet med silkebånd og perler og små julekuler og perlekjeder i sølv og gull ble lagt utover bordet . Selvsagt med servietter som matchet det hele.

Når jeg blir pensjonist skal jeg dekke vakre bord hver dag. Det er jo så mye hyggeligere å spise mat med en gang det er et stearinlys og litt bling på bordet! Vi er egentlig flinke til å hverdagspynte når vi spiser, men stort sett blir middagen inntatt som to slakt foran tv`n med beina å på en puff og tallerken på fanget, så bordet kommer litt i andre rekke, men jeg tror faktisk jeg kan telle på en hånd de gangene (i løpet av seks år) vi har spist middag uten å tenne et lys eller to.

Det var bra jeg greide å skrive meg unna dagens begredelige form. Nå føles alt så mye bedre og jeg tror det er på tide og stå opp for å gå og legge seg.. Og så er det en helt ny dag med nye muligheter i morgen, det er jammen meg godt å tenke på!

2 kommentarer om “Fru Fyllesjuk

  1. Å jøssenavn for ett flott dekka bord dette var. Nå fikk jeg mange ideer gitt:) Superlekkert!!!

    Fyllasyke ja, den er like grusom hver gang, å hver gang den kommer lurer man på om man er fullstendig gal som utsetter seg frivillig for det. Men har man hatt en hyggelig dag dagen før, så er den KANSKJE verdt det??? 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s