Fru Back to her roots


De siste dagene har det vært så kaldt ute at det knaker i snøen når vi går, og alle trærne er hvite av rimfrost. Jeg synes det er vakkert! Ute snør det akkurat nå, og jeg føler på meg at Moder Natur legger opp til en skikkelig deilig førjulstid i år. Selv her på Østlandet! Det er uansett sjanser for førjulssnø og vinter i Asker, inne i Oslogryta går jo idyllen ganske fort over og jeg er atter en gang veldig glad for at vi flyttet ut på landet. (Jeg vet jeg glorifiserer og romantiserer det litt, men pokker heller, det gjør meg så godt å bo der vi bor at jeg ikke greier å slutte å glede meg over det!)

Jeg lurer på om jeg skal melde meg inn i Norges Bygdekvinnelag? Bare for å ta vare på bondejenta i meg, og for og ikke glemme gamle tradisjoner og morsomme ting som jeg kan lære tantebarna våre hvis de er interessert? Som å kjøre traktor, melke ku, hesje, bake lefser og strikke. Sånt har jo folk glemt om 20 år! Jeg kjenner jeg føler et lite ansvar her.

Sitat nettsiden: Norges Bygdekvinnelag er en organisasjon med aktive kvinner for levende bygder! Bygdekvinnelaget skal være en inspirator, pådriver og samfunnsaktør for kvinneliv, matklutur, miljø og nærings-, arbeids- og samfunnsliv

Høres ut som en perfekt klubb for meg!

De ler av meg her på jobben. Da jeg sa det høyt ut i kontorlandskapet, rista de på hodet og så ut som om de var redd jeg skulle smitte dem med ett eller annet. Folk er rare. Og jada, jeg vet det, JEG er rarest av dem alle! Men det bryr meg egentlig ikke så mye. Jeg liker å være litt rar jeg. Da har jeg jo alltid en unnskyldning.

I morgen skal vi ha pinnekjøttmiddag hjemme i Askelien, med gode venner, barn, barn i magen og hund. Jeg har grublet i flere dager på hvordan jeg skal pynte bordet og tror jeg har blitt enig med meg selv. Det skal bli koselig å pynte for første gang i spisestua som frem til nå har vært blibliotekkontor. Utfordringen er å få GOD plass til alle… men der det er hjerterom er det som kjent husrom, så jeg setter min lit til våre hjerter!

Apropos bygdenorge; Nå er det jo observert ulv på perrongen i Groruddalen! Det er et godt tegn synes jeg. Dette borger for en helg med frodige diskusjoner!

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s