Fru Metamorfose


Jeg er den heldige vinneren av den beste kona i verden. Det er ikke tvil i min sjel, og i allefall ikke i mitt hjerte. Hun hører på meg, hun utfordrer meg (KRAFTIG!), hun støtter meg og hun gir meg gode råd. Hun elsker meg uansett hvor teit jeg er, hun forteller meg hvor skapet skal stå (og det er HELT greit, hvem skulle trodd??), hun banker vett i hodet mitt når jeg går meg vill, hun holder meg i hånden når jeg er redd og hun ER der.
Alltid. Uansett. (akkurat som slagordet til Stabæk Fotball faktisk! Hah! Ikke rart jeg heier på blåsmurfen, der fikk jeg svar på det også!)

Akkurat nå er jeg i en omforminsgsprosess i hodet. Jeg er i en indre metamorfose om man kan kalle det det. Jeg er ganske spent på resultatet, men jeg vet jo at det kommer til å bli bra. Alt blir som regel bra. Og blir det ikke så bra som man trodde, ble det bra på en annen måte. Det er ganske fantastisk, må jeg si, og greie å føle seg som en vinner uansett om man taper.

Jeg har mange dårlige egenskaper, men jeg har heldigvis flest gode! Og nå som jeg er litt mer klar over de dårlige, skal jeg nok greie å snu dem til å bli gode også, med tid og stunder! Som tidligere sagt; det finnes bare muligheter!

Dere som trodde at jeg skulle legge meg på sofan med en gang jeg kom hjem i går, må jeg nok skuffe. Jeg hentet konemor på jobben (Hun var sliten og det var kaldt og hun lovet å lage middag til meg om jeg hentet henne og da var jeg selvsagt solgt.) jeg satte på en vaskemaskin og tro det eller ei, jeg gjennomførte planene! Jeg laget faktisk julekort og juleverkstedinvitasjoner! Jeg fant fram de gamle oljestiftene som onkel Per brukte på barneskolen på 50/60-tallet (jeg er en samler, dere vet jo det!) som det står: ”PRIVAT! Kun Siri som får låne!” på, skrevet av undertegnede med flotte skjeve bokstaver. (alt for at ikke den snokete lillesøstra mi skulle låne dem. Jeg har heldigvis kvittet meg med den ”det er mitt!!”-egenskapen. Nå deler jeg gladelig!)

Resultatet ble fortreffelig om jeg selv må si det. Og det får jeg jo lov til.
Ingen ros er så godt ment som den man gir seg selv!

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s