Fru Hyperaktiv


Det blir mye jul her nå fremover kjenner jeg. Men det er greit, som Gudrun Sand så fint sier; «De e nå jul bære eing gång i året!» Og jeg har en allment godkjent grunn til å ta av på gull og glitter, ikke minst!

I dag er jeg avslappet (på en hyperaktig måte)i kropp og sjel, som ganske mange rundt meg på jobben. Vi er ferdig med faktureringen for november, alle ligger over pultene sine og puster ut, og lader opp til neste omgang og til å gå løs på siste innspurt for året. Jeg fikk gode nyheter for neste år i dag, så jeg er litt euforisk i forhold til alt som skal skje fremover! Det finnes jo bare muligheter!

Jo mer det skjer rundt meg, jo mer energi får jeg og jo flere tanker har jeg i hodet på en gang. I dag for eksempel har jeg lyst til å lage en prosjektplan til juleverkstedet hjemme i Askelien neste helg. Jeg skulle ønske jeg hadde mitt eget trykkeri og at jeg kunne jobbe ett eller annet kreativt program, for da skulle jeg laget en skikkelig invitasjon (selvsagt med gull og glitter på) men det spørs om jeg må frem med oljestiftene mine og tegne noe til hver og en i stedet. Det er jo for så vidt litt koseligere også. Kanskje. Hvis det hadde vært fra en barnehageunge kanskje.. ? Æsja. JEG hadde blitt glad hvis jeg fikk noe hjemmelaget fra meg i allefall.

Jeg skal prøve å spare på denne overskuddsenergien jeg føler akkurat nå, til jeg kommer hjem. Da skal jeg lete frem det fiiiiiine tegnepapiret mitt, blåse støvet av fargene og skride til verket. Og så skal jeg pakke inn noen juksejulepakker og henge opp i julekalenderen (Kona skal få EN stor pakke i år i stedet for 12 små, selv om det er litt kjedelig egentlig… mulig jeg revurderer. Hun fortjener begge deler når jeg tenker meg om..) Og så skal jeg kjøpe hvit plasttape og lage smårutete vinduer, spraye litt jukesenø på vinduet ute i vindfanget, finne et lite julelys og sette i vinduet på loftet sånn at det ser ut som om loftsnissen vår har pynta også. Jeg skal henge opp lys i ripsbusken og jeg skal begynne å planlegge hvordan jeg skal pynte bordet til pinnekjøttmiddagen til helgen.

Hva i all verden gjør jeg på jobb i dag egentlig? Jeg burde jo vært hjemme og organisert! Jeg får kaste meg rundt og gjøre noe matnyttig et par timer til og så skal jeg ta ekspressbussen hjem og ta meg av alle oppgavene.

(jeg vedder på at hvis jeg oppdaterer denne bloggen senere i kveld, får dere se at lufta gikk ut av meg på bussturen hjem, jeg havnet på sofan og kom ikke lenger enn dit. Men det nekter jeg å avsløre, så dere får bare tro at jeg er flink pike som alltid gjør alt jeg sier jeg skal gjøre..)

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s