Fru Kreativ


Jeg føler på meg at noe kreativt er på vei! Alle mine sanser er åpne for ett eller annet, jeg bare venter på at lyset skal gå opp for meg for alvor! Det kribler i kreativitetssellene mine, og dem er det jo en del av, selv om de ikke brukes så mye til daglig som de burde..

Det er heldigvis JUL snart, noe som betyr at jeg snart får bruk for alle tusjene og fargeblyantene mine (skrive julekort og pakkelapper!), jeg kan gå tur i skogen sammen med konemor og Pelle og plukke kongler og granbar for å lage adventsstake og pynte utenfor huset, jeg kan lage fuglemat som skal henges opp i treet, jeg kan pakke inn julegaver i fiiiint papir med silkebånd og dilldall, jeg kan kjøpe et lass med perler og lage julegaver til alle damene i familien og venneflokken, jeg kan finne frem akvarellmaleskrinet mitt og male julekort hvis jeg ikke får ræva i gir og bestilt noen – eller så kan jeg gjøre begge deler, bestille OG male, ja takk begge deler. Det er i allefall klart at jeg i løpet av neste måned virkelig kan bruke de evnene som ligger der!

I helga ble jeg klar over at jeg har en venn som er like gal etter dilldall som meg selv. VI har selvsagt i løpet av en bedre middag blitt enig om at vi skal på Hadeland Glassverk for å lage flotte vaser som vi skal gi bort i julepresanger, vi skal skaffe oss en symaskin og sy våre egne juleklær (jaja, tanken er god!), vi skal ta frem malepenslene og staffeliene og ha Kreative Kvardagar der vi maler og drikker rødvin og er forfeeerdelig kreative. Dette blir bare helt fantastisk!

Enn så lenge, og som oppvarming, skal jeg fortsette og lese interiørmagasiner og klippe ut gode ideer, og så får vi håpe at jeg greier å gjennomføre dem også!

Det som er det beste (eller mest skremmende!) er at de ideene jeg tenker ut helt selv, de legger konemor frem to timer etterpå.. uten at jeg har sagt et pip. Enten er vi tuna inn på samme frekvens, eller så ER hun synsk.

Fint blir det i allefall i heimen, uansett!

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s