Fru Beckham


Alle som kjenner meg vet at jeg har en forkjærliget for David og Victoria Beckham. Jeg har vel vært forelska i dem i ca hundre år. Mr Beckham er den flotteste mannen i verden og jeg skulle veldig gjerne hatt garderoben til kona hans. Jeg er litt uenig med meg selv om jeg synes Victoria er ”all that” eller om det er fordi hun er så fabelaktig flink til å kle seg at jeg liker henne. Hun er pen men hun er ikke pen, men hun er mest pen. Alltid fresh og fin og nystrigla. Jeg kunne godt vært venninna hennes.

Til tider snakker meg mye i søvne, og det hender jeg får med meg det jeg snakker om, selv om jeg sover, jeg ligger vel sånn midt mellom ett eller annet. For et par år siden drømte jeg at jeg ringte til Victoria Beckham, jeg skjønte at jeg drømte og jeg fikk med meg hva jeg gjorde og jeg hørte hva jeg sa.

Samtalen gikk ca som følger:

(Fru Perez ligger med hånden ved øret og holder et liksom-telefonrør)

– ”Hello, this is Fru Perez calling, is Victioria at home?”
– “No she is out shopping, can I give a message?”
– “Who am I talking to?”
– “This is David”
– “Oh… hello David! How are you?” (lettere oppspilt, det er jo sjølveste DAVID!)
– “I`m fine, how about you?”
– “I`m fine” (fniser) “What are you doing?”
– “I`m playing football”
– “Oh, yes of course” (FLAU! Selvsagt spiller han fotball, herregud for et dumt spørsmål!)
– ”Can you please tell her that I called?” (plutselig keen på å legge på, jeg kjente at jeg rødmet skikkelig av det dumme spørsmålet, nå ville jo han tro at jeg var helt tett, krise!)
– ”Yes, I will! It was nice talking to you, Fru Perez!”
– “Thank you, it was nice talking to you too! Bye then!”
– “Bye bye”

Jeg våknet like etterpå og var fortsatt varm I kinnene av å ha snakket med David Beckham, og av å ha stilt ham et så idiotisk spørsmål.

Jeg er for så vidt ganske fornøyd med at det bare var en drøm. Han skulle bare visst at han snakket med en bustete trønder i nattkjole og med ullsokker på beina..

Blogglisten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s