Fru 40-års(anti)krise


Jeg gleder meg til jeg blir 40 år, jeg!

Da skal jeg begynne å skrive boka som jeg har hatt lyst til (og mulighet til, for farao, tenk at jeg ble kontaktet av et forlag som var interessert i å gi ut noe av det jeg har skrevet, og så fikk jeg så prestasjonsangst at jeg ikke greide å skrive noe på ett år.. stønn!) da skal jeg begynne å male og tegne og lage postkort (som jo er så populært for tiden, jeg satser på at trenden har gitt seg litt når jeg setter i gang, og at det dermed blir en hit) da skal jeg lage en skikkelig interessant blogg som får mange lesere, jeg skal begynne å synge i kor igjen, jeg skal følge opp alle tantebarn og ha tid til besøk og lek når som helst, jeg skal kjøpe meg en symaskin og begynne å sy mine egne klær og tekstiler (ikke le, jeg er sikker på at jeg har skjulte evner når det gjelder sying) jeg skal seriøst fortsette med smykkelagingen og få en kolleksjon som skal selges i søte små interiørbutikker, jeg skal lære meg å lage mat og jeg skal lære meg alt om viner og champagne, jeg skal bli Fru Bakekone og trylle frem de deiligste bakverk og kaker, jeg skal lære meg flytende Spansk (og Fransk kanskje?) jeg skal bli besøksvenn i fengselet og på gamlehjem, jeg skal ha venninneklubb en gang i måneden og drikke portvin og te og snakke om viktige ting, jeg skal bli Rotarymedlem og gjøre en god gjerning i samfunnet, jeg skal bli leksehjelp for kidsa på barneskolen, jeg skal engasjere meg i vellet, nærområdet og lokalpolitikken, jeg skal ha minst ett fadderbarn i et u-land, jeg skal begynne å strikke og hekle og lage flotte hardangersømduker, jeg skal alltid ha et nystrøket hjem, jeg skal være en flink karrierekvinne med et godt omdømme og en attraktiv CV, jeg skal gå på kurs med Pelle, jeg skal gå på dansekurs og lære meg tango, jeg skal ha fullstendig orden i alle papirer og et systematisk kontor, jeg skal ha minst to omplasseringsdyr, jeg skal alltid være brun og fresh og sunn og rynkefri og ha flotte klær og jeg skal være den beste kona noen noensinne har opplevd.

Jeg ser jo at jeg må begynne å skrive prioriteringsliste allerede.

Eventuelt kan jeg førtidspensjonere meg.

Blogglisten

En kommentar om “Fru 40-års(anti)krise

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s