Fru "Jeg vil bare blogge litt for meg selv"


Jeg GREIER bare ikke å dy meg!

Det er akkurat som om det bare kribler i meg når jeg jeg leser ting Trine Grung sier. Jeg har seriøst ikke noe spesielt imot henne, men jeg synes hun skriver om så utrolig mye uinteressant, og så hyler hun når noen tråkker henne litt hardt på tærne, fordi hun har skrevet noe stygt om noen andre, og da MÅ jeg jo bare le!
– eller skrive om det.

Jeg vil også bare blogge litt for meg selv.
Men jeg er klar over at andre leser det, så da må jeg moderere noen uttalelser i ny og ne. Eller skrive om noe som er interessant nok til at det kan forsvares at jeg sier min hjertens mening. Og da mener jeg viktigere ting enn puppestørrelsen eller IQ-størrelsen til norske kjendiser. Hadde jeg interessert meg for slike ting, i en verden som har så mye annet spennende å ta av, hadde jeg nesten blitt litt skuffet over meg selv. Og jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; den dagen jeg bare har dritt å slenge om andre mennesker, da legger JEG ned bloggen 😉

En kommentar om “Fru "Jeg vil bare blogge litt for meg selv"

  1. Helt enig med Fru Perez altså … mennesker som bare fabler over andre og ikke har noe interessant å komme med på egenhånd, hakke no' de skulle ha sagt!!

    Sånn er det med den saken!!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s