Fru Nyoperert


Det er da slett ikke så ille å ligge på sofan og bli stelt av mor og kone og få nuss av lille Pelle sånn ca annenhvert kvarter! Jeg hadde gruet meg til å kjede meg, men nå skal det vel sises at jeg kanskje kan smøre meg litt med tålmodighet, jeg har tross alt bare ligget her èn dag..

Å nyse har nådd en ny dimensjon, og selvsagt må jeg nyse OFTE, jeg som slett ikke nyser så mye til vanlig. Stingene i magen strammer til så jeg tror jeg skal dåne, men så er de der da, de to gode pleierne mine, og støtter opp med puter og henter brus og vann og godis til meg så fort jeg grynter, så da holder jeg ut dette også!

Det er viktig å utytte situasjonen, det er tross alt ikke hverdagskost å ligge lovlig på sofan og knipse med fingrene hver gang det er noe jeg ønsker.

Aldri så galt at det ikke er godt for noe! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s