Fru Hissigpropp

Jeg blir så eitrande forbanna på det som skrives i media om dagen, i forbindelse med Fritt Ord-prisen! Og det som gjør meg mest forbanna, er at mine egne, de homofile, nå (IGJEN) gjør noe til en homopolitisk kamp!Denne gang fordi Monsen som har vunnet prisen, har noen helt absurde og sinnsykt sinnsyke meninger om blant annet homofile og lesbiske.

Jeg er HELT enig i at det hun sier er så bak mål og så fornærmende og sårende at det nesten ikke er til å tro, men Fritt ord-prisen ER en pris som, i følge Wikipedia ”gis til en, unntaksvis flere, personer eller organisasjoner som har bidratt til områder der organisasjonen virker, særlig i arbeidet for ytringsfrihet.” Og selv om jeg banner i kjerka nå, så sier hun faktisk bare det hun mener om en ting eller sju. Monsen har fått prisen på denne begrunnelsen: «Årets prisvinner er et eksempel på at det kan medføre omkostninger ved å delta med selvstendige meninger i en offentlighet som er preget av selvsensur og berøringsangst i forhold til brennbare temaer». Noe som helt klart vises i media.

Vi som er homo trenger ikke gjøre ALT til homosak, ærlig talt. La dama si det hun vil, alle vet hun er ”et gufs fra fortiden” som det så mange ganger har blitt skrevet de siste dagene, men hva med å heve seg over dette? Jeg er sikker på at kun et minimum av Norges befolkning hadde fått med seg at hun i det hele tatt hadde vunnet prisen, hvis ikke de homofile hadde hylt opp på den måten der! Snakk om å stigmatisere seg selv?

Hvorfor hyler ikke de prostituerte, som i følge Monsen ” ikke vil arbeide og spare til det hun ønsker seg, hun vil ha det med én gang uten å arbeide. Og hun vil ha luksus”? Hvorfor denger ikke menn som donerer sæd, neven i bordet og vil ha seg frabedt å bli kalt avlsokser når de helt frivillig donerer sine små svømmere fordi kvinner (uansett legning) skal få drømmen om barn oppfylt?? Hvorfor hyler ikke heterofile kvinner med donorbarn fordi de blir trampa på av Monsen?? Hvor blir det av alle de andre som Monsen prater dritt om??

At hun har skapt debatt med sine meninger er det ingen tvil om, og etter mine beregninger er det akkurat dette denne prisen er til for. Og tro det eller ei, det er ganske mange her i Norge som er enig med henne. (noe som er mer skremmende enn at ei kjerring får penger og statuett.)

Noen vil sikkert si at jeg burde møte opp på markeringen LLH skal ha på Operataket, eller gi penger til Kim Friele fordi hun leverer tilbake prisen hun fikk i -78, men beklager mine kjære venner, jeg gjør ikke det. Det gjør meg, heldigvis, ikke til noe mindre homo eller til et dårligere menneske fordi om jeg ikke følger gruppen og lar meg påvirke av alle andre som hyler og banner rundt meg. Jeg er heller stolt av at jeg har mine egne meninger om saken, og ikke bare har jeg mine egne meninger, jeg deler dem også her med hele verden, til tross for at jeg kan risikere å bli halshugget av radikale lesbiske og homofile som synes jeg dolker mine egne i ryggen, eller som av en eller annen grunn sikkert mener at jeg ikke er stolt av den jeg er eller ikke er en ”god nok homo”.

Jeg poengterer, jeg er IKKE enig i noe av det Monsen sier, jeg synes meningene hennes kan brenne i helvete, men det MÅ gå an å ikke gjøre hver eneste lille sak til en kamp om legning. Jo mer vi som er homo syter og klager, jo mindre støtte vil vi få av de som av en eller annen fanatisk grunn mener at vi er handikappede og mindreverdige. Jeg vet jeg ikke er verken handikappet eller mindreverdig, jeg er akkurat like frisk og smart og klok og snill og kul og søt og morsom og verdig og elsket som alle andre mennesker på jorden, selv om jeg er homo. Hvis noen har andre, stygge, dårlige eller uetiske meninger om meg og min legning, så versegod, det er faktisk DEM det er synd på fordi de er så snevre i livene og tankene sine at de ikke kan annet enn å snakke dritt om andre.

Apropos handikappet mener jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s