Fru Snakkesalig

Det er helt utrolig at jeg ikke har skrevet på over en uke, jeg blir nesten litt bekymret for meg selv! Men samtidig så betyr jo det to ting:
1) jeg har ikke irritert meg nevneverdig over noe og
2) jeg har mye å gjøre på jobb.
Og kanskje betyr det at jeg skravler mye gjennom hele dagen og derfor ikke har det helt store behovet for å si det en gang til..

Nå høres det ut som om dagene mine går med til kun irritasjon eller å skrive blogg på jobb, og det er jo ikke tilfelle. (nei det ER ikke det, jeg lover.) Men av og til skriver jeg på jobben. Det tar meg jo fem minutter å rable ned noe, og på de fem minuttene kunne jeg jo faktisk tatt en sigg eller gått på do eller noe annet som jeg da selvsagt ikke gjør i arbeidstiden fordi jeg blogger i stedet. (jo da jeg går på do, uansett om jeg blogger eller ikke, jeg bare tøffer meg litt..)

Det føles veldig underlig og ikke ha noe å skrive om. Jeg føler som om livet er i et lite vakuum akkurat nå, jeg tror jeg bare venter på at snøen skal smelte, knoppene skal briste og sola varme! Frem til det skjer, ligger jeg i dvale. Jeg er ikke engang hormonell. Merkelige greier.

Tenk om det er sånn jeg er akkurat NÅ, jeg egentlig er?? Helt platt, liksom. Ikke noe opp eller ned eller sinna eller blid eller hissig eller flirfull? Det er en forferdelig tanke! Jeg liker meg bedre når det er litt spunk i meg! Når jeg hisser meg opp over en skrivefeil eller noe annet ubrukelig, når jeg blir fly forbanna over noe som er urettferdig, når jeg holder på å dø av forlegenhet fordi jeg har sagt eller gjort noe skikkelig teit, når jeg ler meg forderva over noe morsomt noen har sagt som jeg bare MÅ formidle videre.. det er jo det som er MEG! Jeg ER tross alt som USA, litt mye av alt.

Mulig at enhetene med champagne jeg drakk i helga har noe med stillstanden i dag å gjøre. Det er jo utrolig deilig med champagne og så snakkesalig som jeg blir! Og så morsomt som alt er! Og så gode svar man har på alt! Og så intelligent og vakker som man føler seg!

Jeg synes ærlig talt man burde servere champagne på jobben! Når jeg en vakker dag blir politisk aktiv, skal det være en av mine kampsaker, helt klart. Sammen med noen andre saker som er mitt hjerte nær, som for eksempel at man skal ha samisk som sidemål i skolen i stedet for nynorsk, at de som har psykiske problemer fordi de ikke har pupper skal få støtte fra staten til operasjon på samme måte som de som har for store pupper og nakkeproblemer får det, og at de som bor i rasutsatte områder skal bo på hotell hele vinteren sånn at man slipper å bruke halve statsbudsjettet på å måke dem frem igjen. Dette er bare noen av sakene, men jeg ser jo allerede at det kommer til å bli en skikkelig hit når jeg en dag får realisert partiet.

Da har jeg brukt opp røykepausen min. (…og jeg ser jo at jeg ikke trenger champagne for å skravle meg helt ut på vidda..)

Ta-ta!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s