Fru Sjeptiskmoen

I dag skal jeg faktisk bare gratulere USA med ny president, og legge til at jeg håper av HELE mitt gode hjerte at han ikke skuffer alle de gamle afrikanske konene som sto med tårer i øynene og hadde kommet langveisfra for å overvære innsettelsen, at han ikke skuffer folket i Kenya som festet og danset i hele natt og er så stolte, at han ikke skuffer de som venter på å bli løslatt fra Guantanamo, at han ikke skuffer de som vil ut av krigen i Irak, at han ikke skuffer de homofile, at han ikke skuffer den amerikanske menigmann som har så høye tanker om hva den nye presidenten kan gjøre for landet deres, som jeg har følelsen av nesten tror at det er Gud som har kommet til dem for å rydde opp og frelse folket fra fortapelse.

Jeg håper av hele mitt hjerte, virkelig. Jeg ønsker at jeg skal bli positivt overrasket! At jeg skal bite i meg skeptisen min. At verden VIL bli et bedre sted med Obama. For jeg er helt enig i at han skal være presidenten, jeg har heiet på ham hele veien, – men jeg tviler på at det kommer til å skje en revolusjon pga ham..

Men jeg håper!
Og uten håp, intet liv.

En kommentar om “Fru Sjeptiskmoen

  1. You go girl! Helt enig i at det kan virke som Messias er nedstiget etter et par tusen år og har kommet for å redde verden med «Change». Det er ganske mye som skal til for å innfri alle de forventninger som er skapt i valgkampen. Lykke til Obama, det trenger du nok!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s